HungarianMagyarEnglish (UK)

Rólunk

A Kangoo Jumps magyarországi forgalmazó cégének

a K.C.H Company Kft. –nek bemutatása

 

A Kangoo Club Hungary 2002 februárjában kezdte el működését Magyarországon. Az eltelt csaknem 13 év alatt a szorgos munkának köszönhetően, igen magas szintre emelte a fitness ezen válfaját, melynek gyakorlása rengeteg embernek okoz feledhetetlen élményeket. Aki egyszer kipróbálja, nem tud többé lemondani erről az érzésről!

 

Az aerobikhoz hasonló órák az ország legszínvonalasabb termeiben működnek. Miután a Kangoo egy magas színvonalú szolgáltatás, a termeket is igen alapos körültekintéssel válogatjuk meg, ezzel is kiemelve őket az átlag fitness termek közül. Ugyanez vonatkozik az oktatói gárdára is. Aki Kangoo oktató akar lenni, annak aerobic edzői vagy oktatói (OKJ-s) végzettséggel kell rendelkeznie, hogy bővíthesse ismeretanyagát és tovább fejlessze magát, a Kangoo edzői képzésen. Magyarországon csak és kizárólag a Kangoo Club Hungary által képzett és vizsgáztatott trénerek jogosultak Kangoo órát tartani.

 

A jövő sport generációjának támogatására létrejött a gyerek Kangoo, mely szintén óriási népszerűségnek örvend a 6-12 éves gyerekek körében. Az önfeledt, határok nélküli ugrálás minden gyermek számára óriási élmény, mely egyúttal a tudatosan irányított foglalkozások keretében kedvezően hat testi és szellemi fejlődésükre is.

 

A Kangoo és az aerobik a többi táncos sporttal együtt nemcsak jó kondíciót, szép vonalakat ad, hanem az ugrálás örömével, olyan óriási élménnyel gazdagítja a szürke mindennapjainkat - az egészség védeleme mellett -, amely egyedülálló mozgáskultúrává nőheti ki magát. Ezek az eredmények nem állnak meg, csak idősebb korban a mozgások intenzitása, kiterjedése és időtartama csökken. Az eddigi megfigyelések és eredmények alapján a Kangoo-t 6 éves kortól akár 90 éves korig lehet használni, de minden esetben kortól, nemtől függetlenül figyelembe kell venni a személyek egészségi és fizikai állapotát.

 

A K.C.H Company mindent megtesz, hogy a szakemberek a prevenció, rekreáció és a rehabilitáció területén egyaránt megismerhessék és kihasználhassák a Kangoo emberi szervezetre gyakorolt, jótékony hatásait.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - Kangoo Club. Minden jog fenntartva. Készült a VisionFace Studio által.