HungarianMagyarEnglish (UK)

A Kangooról

A dinamikus sportmozgások egyik sajátos problémája, hogy megfelelő edzés módszerek és kifinomult technikai eszközök ellenére, a szervezet ért káros hatások idővel fájdalmas és talán maradandó sérülésekhez vezethetnek.

Kangoo, az ellipszis rugói és feszítő szalagjai révén az ütés elleni védelemre van kifejlesztve. Ez a különleges kialakítás a piacon manapság kapható minden másnál jobb védelem, mert meghosszabbítja a becsapódás idejét, ahogy a feszítő szalag ellentétes irányú erővel hat a lefelé ható erőre.

Erősíti az immunrendszert, a szívet és a tüdőt.

Az izületi és gerincsérüléseket 80 %-kal csökkenti, valamint 25 %-al több kalóriát éget el, mint más gyakorlatok.

Sok ember, aki nem tud már futni térd vagy izületi problémák következtében, újra képes futni a Kangoo segítségével. Hozzájárul az orvosoknak és terapeutáknak a biztonságos rehabilitáláshoz. Ez egy újonnan kifejlesztett sport program, amely Plyometric-usgyakorlatokat tartalmaz. A kiemelkedően fokozza az oxygén felhasználást (13-ról 20 %-ra), más sportokkal összehasonlítva, melyeket cipőben végzünk. A Kangoo-t azoknak ajánljuk, akik magas energiafelhasználást akarnak elérni, úgy, hogy a gyakorlatok közben csökkenteni akarják az izületekre és gerincre ható „becsapódás” erejét. Mérsékli a legnagyobb ütést (a földhöz csapódás erejét) több, mint 80%-kal.

A  Kangoo Fitnesz Program fokozza a:

  • Szívműködést
  • Fizikai erőnlétet és izomtónust
  • Rugalmasságot
  • Koordinációt
  • A test esztétikáját


A Kangoo Jumps úgy hat, hogy elnyeli a rázkódást (rezgést csillapít), amikor összehasonlítjuk a hagyományos aerobic-kal, amit hagyományos cipőben végeznek.

Ez az új mozgás egy olyan érzést ad, mintha súlytalan lenne az ember egy ugrószőnyeg hatására, és nemcsak fokozza ezt az érzést és szórakoztat, hanem sokkal fontosabb, hogy csökkenti az ízületi igénybevételt. 6 éves kortól már használjuk a Junior Kangoo programoknál.

A Kangoo használata hasznos lehet a rehabilitációban, mind a sportolók, mind az átlag sportkedvelő emberek számára, hogy megelőzzék a sport okozta sérüléseket.

© 2013 - Kangoo Club. Minden jog fenntartva. Készült a VisionFace Studio által.